Inspiration

Ett modernt och nyrenoverat badrum med ett stor fönster och gröna växter

Visa alla

Privatpersoner

Företag

Vad säger våra kunder?

Klicka dig gärna vidare till vår profil på Offerta för att läs vad våra kunder säger om oss.

Total badrumsrenovering 4 kvm i Sävedalen, Partille

Vi behövde totalrenovera ett badrum och fick hjälp av EK-RA Bygg. De hjälpte oss med allt och vi var kanonnöjda. Badrummet blev klart så gott som på dagen de sagt och t.o.m. bättre än vad vi trodde innan. Vi kan verkligen varmt rekommendera dem.

Totalrenovering av befintligt badrum 3 kvm i Göteborg

Jättenöjd med Michel och Vesik! Hjälpsamma genom hela processen inför, under och efter! De höll tidplan och även rent och snyggt under tiden som de renoverades! Engagerade i vad som är praktiskt, snyggt och hållbart, gav väldigt fina tips och råd på saker som en utan erfarenhet ev inte tänker på! Mitt badrum är mitt nya favoritutrymme i lägenheten nu! Rekommenderar varmt EK-RA bygg!

Totalrenovering av befintligt våtutrymme i Västra Frölunda, Göteborg

Vi valde rätt hantverkare. Tvättstugan renoverad utav proffs och vi är jätte nöjda med allting och kan verkligen rekommendera EK-RA.

Totalrenovering av befintligt våtutrymme 12 kvm i Göteborg

Totalrenoverade badrummet och allt fungerade klockrent. Flexibla med byggstart och väl genomfört arbete. Badrummet blev över förväntat.

Total badrumsrenovering 6 kvm i Göteborg

Vi är väldigt nöjda, badrummet blev jätte fint och uppdraget utfördes inom planerad tid och till bestämt pris. Dessutom bra, trevlig och smidig kommunikation!